Fortællingen om os

KommuneKredit er en ganske særlig finansiel virksomhed, der er med til at sikre kommuner og regioner mere lokal værdi for borgernes penge. Til glæde for alle. Hvad enten de bor i Nørresundby, Nakskov eller på Nørrebro. Sådan har det været siden 1899, hvor vi udstedte vores første lån.

Mere lokal værdi for borgernes penge

Grundlæggende er KommuneKredit en forening, der gør det muligt for kommuner og regioner at få enkel og hurtig adgang til finansiering af deres investeringer. Store som små. Til de lavest mulige omkostninger. På lige vilkår for alle – i hele landet.   
 
Det gælder også, når lokale selskaber og institutioner med en kommunal garanti i ryggen låner penge til alt lige fra museer til kystsikring. Så er vi med.    
   
Sådan har det været helt tilbage siden 1899, hvor KommuneKredit udbetalte det første lån. Og det er ikke at tage munden for fuld, når vi siger, at KommuneKredit siden har spillet en central rolle for det lokale selvstyre og i opbygningen af det moderne danske samfund.   
    

Sådan er det også i dag, hvor vores dedikerede, kompetente medarbejdere rådgiver om og formidler mere end 2.000 årlige lån til alt lige fra leasing af elbiler til hjemmeplejen, indkøb af nye scannere til hospitalerne eller til etablering af fjernvarme ude i det ganske land. Eller til noget helt fjerde.    
    
Det er til glæde for os alle, for det lokale demokrati og for fremtidens grønne Danmark. 

Fremtidens KommuneKredit

Vi vil gerne sikre os, at vores kunder, investorer og medarbejdere også ser os som et attraktivt og kon­kur­ren­ce­dyg­tigt valg i fremtiden. Med udgangspunkt i Strategi 2025 arbejder vi derfor på at fremtidssikre KommuneKredit som en veldrevet, tilgængelig og bæredygtig finansiel virksomhed.

Læs mere om Strategi 2025

Mission, vision og værdier

Indblik

VIVE-rapport om KommuneKredit

Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd, VIVE, har skrevet en rapport, der bekræfter, at den danske model for kommuner og regioners finansiering gennem KommuneKredit er robust.

Læs rapporten

Inspiration fra andre kunder

Kontakt os

Vil du høre mere om jeres muligheder for at finansiere lokale projekter eller investeringer, er du velkommen til at kontakte vores kundeafdeling.

Vores telefoner er åbne

Mandag til torsdag
09:00 – 16:00
Fredag
09:00 – 14:00