Lån

Hos KommuneKredit har I adgang til lån med både fast rente og variabel rente. For alle vores lån gælder, at der er mulighed for, at de kan blive kategoriseret som grønne lån, hvis I skal finansiere en klima- eller miljøvenlig investering.

Sammenligning

Sammenlign lånemuligheder

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

HvadkanIlaanetil

Lån til mange typer projekter

Vores lån finansierer mange forskellige typer lokale projekter i det danske samfund. Kommuner og regioner finansierer f.eks. kli­ma­til­pas­ning, ener­gibe­spa­rende tiltag og ældreboliger med vores lån. Vi låner også til selskaber, som leverer varme, håndterer spildevand eller producerer drikkevand. Og til lokale foreninger som opfører f.eks. idrætshaller, vin­ter­ba­de­klub­ber eller for­sam­lings­hu­se.

Se eksempler på projekter, vi har finansieret
Tilbagebetaling

Sådan kan I betale tilbage på lån

Når I står over for at vælge lån, skal I også beslutte jer for, hvordan I ønsker at betale lånet tilbage. Alt efter hvilken type lån, I beslutter jer for, tilbyder vi følgende muligheder for til­ba­ge­be­ta­ling: Annuitetslån og serielån - og i visse tilfælde afdragsfrihed i en periode. 

Annuitetslån 
Med et annuitetslån er jeres samlede ydelse fast i hele lånets løbetid eller i hele ren­te­bin­dings­pe­ri­o­den, hvis I har valgt at binde jeres rente for en kortere periode. Det er fordelingen mellem afdrag og renteudgifter, der varierer i løbet af lånets løbetid. 

 

 

Serielån
Med et serielån falder den samlede ydelse over tid, mens afdraget er uændret. 

Afdragsfrihed
Der er mulighed for, at I kan aftale afdragsfrihed i op til 10 år på både annuitetslån og serielån.

Spørgsmål til lån eller byggekredit?

Kontakt vores kunderådgivere

Har du spørgsmål til vores lån og byggekredit eller brug for hjælp til at vurdere, hvilke af vores lån der kan være det mest fordelagtige for jer?

Send e-mail til vores kunderådgivere
Projekter

Inspiration fra andre kunder

Kontakt os

Vil du høre mere om jeres muligheder for at finansiere lokale projekter eller investeringer, er du velkommen til at kontakte vores kundeafdeling.

Vores telefoner er åbne

Mandag til torsdag
09:00 – 16:00
Fredag
09:00 – 14:00