Udskiftning af rentvandstank i Tejn

Rent drikkevand til lavest mulige pris – også i fremtiden. Den kongstanke ligger til grund for udskiftningen af en rentvandstank og mo­der­ni­se­rin­gen af pumper på vandværket i Tejn. Udskiftningen sænker gen­nem­snitsal­de­ren på alle tankene med 30 år og giver samtidig mulighed for, at vandværket fremover kan renoveres uden at stoppe driften.

De har fået ny rentvandstank på vandværket i Tejn. Den skal hjælpe til at fremtidssikre for­sy­nings­sik­ker­he­den af drikkevand til de godt 844 forbrugere i vandværkets le­ve­rings­om­rå­de, der årligt modtager godt 73.000 m3 drikkevand. Tanken erstatter en gammel tank fra 1967.

Ved at erstatte den gamle tank med en ny får man samtidig et
tostrengs-system, der sikrer, at fremtidig renovering på en tank ikke vil resultere i et driftsstop. Det skaber dermed en mere risikofri opbevaring af det fær­dig­be­hand­le­de drikkevand. Vandværket udskifter desuden pumperne på tankene, der også er ved at være udtjente. De nye pumper forventes at forhindre et el-spild på min. 30 pct. Projektet er finansieret med en byggekredit fra KommuneKredit.

Vores mission er at sikre et godt miljø og rent drikkevand i hele vores le­ve­rings­om­rå­de. Det formål skal udskiftningen af rentvand­stan­ken og pumperne være med til at sikre langt ud i fremtiden. Både den gamle tank og pumperne kørte på sidste vers. Men det var jo heldigvis nemt at ringe til KommuneKredit og få en byggekredit, så vi kunne komme i gang med at opdatere.

Mikkel Mortensen

Næstformand, Tejn Vandværk

Inspiration fra vores kunder

Kontakt os

Vil du høre mere om jeres muligheder for at finansiere lokale projekter eller investeringer, er du velkommen til at kontakte vores kundeafdeling.

Vores telefoner er åbne

Mandag til torsdag
09:00 – 16:00
Fredag
09:00 – 14:00