Træningscenter i Skanderborg

Ta­ekwon­do­klub­ben, Skanderborg Moo Sa, har i samarbejde med Skanderborg Kommune skabt et alsidigt for­e­nings­til­bud med fokus på sundhedsfremme, inklusion og social ansvarlighed. Klubben har selv rejst godt halvdelen af finansieringen, og med en garanti fra kommunen i ryggen kunne der opnås lån i KommuneKredit til færdiggørelsen af en mangeårig drøm.

Sidst i september 2020 kunne Ta­ekwon­do­klub­ben, Skanderborg Moo Sa, officielt åbne dørene til deres nye træningscenter. Det er en drøm, der har været undervejs siden 2012. Det gamle klubhus, som var nedslidt og ikke længere tidssvarende, skulle sælges, og alternative lokaler ville have spredt klubben ud over byen, hvilket bl.a. havde ødelagt det sociale samvær, der er en af klubbens styrker.

Alle er velkomne

Klubben arbejder fokuseret på at skabe et for­e­nings­til­bud, hvor alle er velkomne. Medlemmerne spænder da også over alle aldre fra 5 til 75 år. Taekwondo er med andre ord blevet til en breddeidræt i Skanderborg, og takket være en inkluderende kultur og et stærkt samarbejde med lokalsamfundet ser klubben blandt andet stigende deltagelse fra børn og unge, der har diagnoser som ADHD eller autisme, eller som kommer fra socialt udsatte grupper, hvor der ikke er så stort fokus på idræt.

Ikke kun til gavn for Ta­ekwon­do­klub­ben

Træ­nings­cen­te­ret er ikke kun til glæde for Ta­ekwon­do­klub­bens medlemmer. Klubben forventer også at udøvere af andre typer kampsport, såsom hapkido, karate eller jiu-jitsu, eller andre lokale foreninger kunne være interesseret i at bruge det nye center. Træ­nings­cen­te­ret, som har til huse på Fælleden, er 735 m2 stort og ligger på en kommunal grund på godt 6.000 m2, så der er god plads til alle.

Byggeriet er delvist finansieret gennem et lån hos KommuneKredit.

Del

Inspiration fra andre kunder

Kontakt os

Vil du høre mere om jeres muligheder for at finansiere lokale projekter eller investeringer, er du velkommen til at kontakte vores kundeafdeling.

Vores telefoner er åbne

Mandag til torsdag
09:00 – 16:00
Fredag
09:00 – 14:00