Nyt vandværk i Snekkersten

KommuneKredit finansierer nyt vandværk i Snekkersten, der skal minimere risikoen for forurening og urenheder.

Lukkede vandtanke i rustfrit stål, der er placeret over jorden. Store vinduespartier, som giver mulighed for at få et kig ind til pro­duk­tions­an­læg­gene. Ved­li­ge­hol­del­ses­frie metalplader i rustrøde farver. Alt dette udgør Snekkerstens nye vandværk, som har erstattet de to ældre vandværker i Snekkersten og Espergærde, som ikke længere levede op til fremtidens krav. Målet med det nye vandværk er en minimering af risikoen for forurening og urenheder samt øget hygiejne, idet det nye vandværk bliver lettere at inspicere og vedligeholde end de to gamle.

Det nye vandværk indfører ny teknologi, som opfylder fremtidens krav om teknologi og sikkerhed. Eksempelvis sker iltningen og filtringen i lukkede trykfiltre, hvilket betyder, at risikoen for forurening af vandet mindskes. Vandværket i Snekkersten er derfor ikke kun smart og nyt – det er også fremtidssikret og forventes at sikre og fastholde en høj standard af vandkvalitet i mange år.

Byggeriet er finansieret af KommuneKredit, og budgettet omfattede nedrivning af det daværende vandværk.

Del

Inspiration fra vores kunder

Kontakt os

Vil du høre mere om jeres muligheder for at finansiere lokale projekter eller investeringer, er du velkommen til at kontakte vores kundeafdeling.

Vores telefoner er åbne

Mandag til torsdag
09:00 – 16:00
Fredag
09:00 – 14:00