Leasing af biler i Assens

Assens Kommune har udskiftet bilpakken i den kommunale hjemmepleje og andre kommunale funktioner. Valget er faldet på en Peugeot 208 Active 1.2 VTi 82, som samlet set giver de bedste fysiske arbejdsvilkår.

15 personer fra rådhuset, jobcentret, sundhedsplejen og hjemmeplejen deltog i en omfattende brugertest. Testens formål var at sikre de bedste ergonomiske forhold for de af kommunens medarbejdere, der tilbringer en stor del af deres arbejdsdag i en bil. Der blev derfor taget stort hensyn til ju­ste­rings­mu­lig­he­der, så den enkelte medarbejder opnår størst mulig komfort og støtte, til støjforhold, og til hvor nemt det er at manøvrere bilen.

Assens Kommune vægtede brugertest og økonomi 50/50.

Den finansielle leasingaftale er suppleret med bl.a. Fleet Management, som hjælper kommunen med at sikre, at bilerne bliver kørt rigtigt og serviceret rigtigt, samtidig med at kommunen er sikret den samme faste udgift hver måned.

Det er KommuneKredits politik at benytte lokale un­der­le­ve­ran­dø­rer i tilknytning til vores leasingaftaler, når det er muligt, til at yde eksempelvis ser­vi­ce­ef­ter­syn på de leasede genstande. Der skal derfor ikke bruges mere tid og CO2 end højst nødvendigt

Del

Inspiration fra vores kunder

Kontakt os

Vil du høre mere om jeres muligheder for at finansiere lokale projekter eller investeringer, er du velkommen til at kontakte vores kundeafdeling.

Vores telefoner er åbne

Mandag til torsdag
09:00 – 16:00
Fredag
09:00 – 14:00