Ener­gi­renove­ring i Hvidovre Kommune

Ener­gi­renove­ring sikrer et løft af Hvidovre Kommunes mange bygninger, så kommunen ikke bruger unødvendigt meget energi på blandt andet folkeskoler, rådhus, idrætshaller og andre institutioner.

Ener­gi­renove­rings­pro­jek­ter­ne i Hvidovre Kommune har været ambitiøse. For hver enkelt bygning gælder det nemlig, at det er de forbedringer, som har haft det største potentiale i forhold til at spare energi, som er blevet gennemført.

Energivenlige valg

Ud over at etablere ekstra isolering af lofter og vægge, blev der også set på ventilation samt driftsstyring og overvågning for blandt andet at forebygge ressourcespild og lækager. Projektet omfattede også udskiftning af vinduer og udskiftning af daværende belysning til LED, ligesom hvidevarer, toiletter og blan­dings­bat­te­ri­er blev set efter og udskiftet til mere energivenlige modeller. Desuden bliver der lavet en række forbedringer af indeklimaet i udvalgte bygninger.

Del

Inspiration fra andre kunder

Kontakt os

Vil du høre mere om jeres muligheder for at finansiere lokale projekter eller investeringer, er du velkommen til at kontakte vores kundeafdeling.

Vores telefoner er åbne

Mandag til torsdag
09:00 – 16:00
Fredag
09:00 – 14:00