104 nye elbiler til hjemmeplejen i Hjørring

Hjørring Kommune kører ad den grønne vej, og har valgt at udskifte store dele af hjemmeplejens benzinbiler til 104 nye elbiler. Det nyder borgerne og miljøet godt af. Udover økonomiske besparelser for kommunen så sikrer investeringen også hjemmeplejens medarbejdere bedre arbejdsforhold og et roligere byliv til borgerne.

Med Strategisk Energiplan 2.0 har byrådet i Hjørring vedtaget en række mål for klima og miljø. Et af delmålene er, at halvdelen af kommunens biler i 2030 skal være elbiler, men allerede i 2022 tog man et meget stort skridt i den grønne retning.

Medarbejderne har været med på råd

Medarbejderne har været med hele vejen i valget af de nye biler, der sikrer borgerne de nødvendige besøg. Bilerne er af mærket Cupra Born og har en rækkevidde på op til 424 km. De tilbyder samtidig gode op­lad­nings­mu­lig­he­der og høj sikkerhed. Der er blevet lagt vægt på komfort og gode ind- og ud­stig­nings­for­hold til de mange besøg i arbejdsdagen. Borgerne kan nu og 4 år frem se de moderne elbiler suse rundt på gaderne i hele kommunen.

Med 104 elbiler i sy­ge­hjem­meplej­en gør vi en stor forskel for miljøet og vi viser samtidig kommunens borgere, at vi tror på, at elbiler er en vigtig del af fremtidens trans­port­løs­ning. Forhåbentlig er det også med til at inspirere borgerne til mere miljøvenlig transport.

Claus Mørkbak Højrup

Formand for Sundheds-, Ældre- og Han­di­ca­p­ud­val­get i Hjørring Kommune

Del

Inspiration fra vores kunder

Kontakt os

Vil du høre mere om jeres muligheder for at finansiere lokale projekter eller investeringer, er du velkommen til at kontakte vores kundeafdeling.

Vores telefoner er åbne

Mandag til torsdag
09:00 – 16:00
Fredag
09:00 – 14:00