Næste frist
Den næste ansøgningsfrist er 1. november 2024.
KommuneKredits Uddannelsesfond støtter udvikling af kurser og efteruddannelse for medlemmer af kommunale råd og medarbejdere i kommuner, regioner, samt fælleskommunale virksomheder og foreninger.
Formålet med KommuneKredits Uddannelsesfond - fondsregistreringsnummer 11668 - er at fremme udviklingen af kurser og efteruddannelse for medlemmer af kommunale råd og medarbejdere i kommuner, regioner, fælleskommunale virksomheder og foreninger.
Fonden yder støtte til udgifter, der dækker planlægning og forberedelse, herunder udgifter til kursusmateriale. I forhold til private konsulentfirmaer, yder fonden normalt kun støtte i forbindelse med konkrete uddannelsesprojekter for kommuner m.v.
Fonden yder således ikke støtte til de udgifter, der dækker den direkte gennemførelse af kursus- eller uddannelsesaktiviteten, da den type udgifter forventes at blive dækket af deltagerbetaling fra den enkelte kommune, forening eller virksomhed.
Fonden prioriterer at støtte projekter, hvor flere kommuner/regioner samarbejder, højt, da støtten på den måde når en bredere målgruppe - beskriv gerne i ansøgningen, hvordan I vil formidle projektet til en bredere kreds.
Også projekter, der nytænker eksisterende opgaveløsninger, vil have høj prioritet.
KommuneKredits Uddannelsesfond udbetaler støtte én gang årligt.
Fondens bestyrelse består af: Formand, borgmester Martin Damm; næstformand, borgmester Thomas Lykke Pedersen; Jan Henriksen, vicedirektør, konstitueret direktør, Komponent – Kommunernes Udviklingscenter; cheføkonom Morten Mandøe, KL; direktør, cheføkonom Rikke Margrethe Friis, Danske Regioner. Fondens bestyrelse vedtog seneste fundats for KommuneKredits Uddannelsesfond på bestyrelsesmøde 20. november 2015.
KL fik tildelt 200.000 kr. til projektet: "Mindre detailstyring og mere kvalitet og værdi for borgerne" (2023)
KL fik tildelt 200.000 kr. til projektet: "Styrke kvalitet og opfølgning på ældreområdet med Fælles Sprog III-data" (2023)
Komponent fik tildelt 165.000 kr. til projektet: "Fremtidens økonomifunktion – nye arbejdsopgaver kræver nye kompetencer" (2023)
Dansk Center for Undervisningsmiljø (DCUM), herunder Den Nationale Klageinstans mod Mobning (NKMM) fik tildelt 299.800 kr. til projektet: "Uddannelse af pædagogisk personale til forebyggelse og håndtering af mobning" (2022)
Aalborg Kommune fik sammen med Ringkøbing-Skjern Kommune, Vejle Kommune og Gentofte Kommune - og i samarbejde med Rambøll - tildelt 268.000 kr. til projektet: "Borgerinddragelse i velfærdsudvikling" (2022)
Komponent fik tildelt 139.500 kr. til projektet: "Fremtidens vagtplanlægning" (2022)
I 2023 har KommuneKredits Uddannelsesfond givet tilskud for i alt 565.000 kr. Her kan du se, hvilke projekter vi har støttet de seneste år.
Når du har udfyld ansøgningsskemaet, skal du sende det til os, så vi har det senest den 1. november 2024.
Send ansøgning til UddannelsesfondenNår du har udfyld ansøgningsskemaet, skal du sende det til os, så vi har det senest den 1. november 2024.
Send ansøgning til UddannelsesfondenVil du høre mere om jeres muligheder for at finansiere lokale projekter eller investeringer, er du velkommen til at kontakte vores kundeafdeling.