Lån til fjern­var­me­sel­ska­ber

Står I over for at skulle finansiere en fjern­var­me­in­ve­ste­ring gennem KommuneKredit, skal I kontakte os i god tid, inden I indgår en aftale med en leverandør. Det sikrer, at der er en klar til­skyn­del­ses­virk­ning ved lånet. Her på siden får du et overblik over processen, og du finder også de dokumenter, du skal bruge i løbet af processen.

De 6 trin i låneprocessen for fjern­var­me­pro­jek­ter

Hent spørgeskema vedr. fjern­var­me­pro­jek­ter og nødvendig dokumentation

Skive Fjernvarme - Foto: Gottlieb Paludan Architects

Om stats­støt­te­reg­ler og rammer for låntagning

Når vi kan tilbyde lån til den billigst mulige rente, skyldes det, at alle kommuner og regioner kollektivt garanterer for lånet. Det kræver dog, at vi vurderer hver enkelt låneanmodning individuelt for at sikre, at formålet med lånet er i tråd med de kommunale regler og inden for de lovbestemte rammer for kommunernes låntagning og ga­ran­ti­stil­lel­se, og at lå­ne­an­mod­nin­gen overholder EU's stats­støt­te­reg­ler. 

Læs om rammerne for vores lån

Grønt lån

Fjernvarme

Vi tilbyder grønne lån til fjern­var­me­sek­to­ren, når det drejer sig om energieffektiv fjernvarme eller produktion af vedvarende energi til fjernvarme, der bidrager til ener­gibe­spa­rel­ser.

Læs om kriterierne for vores grønne lån

Kontakt os

Vil du høre mere om jeres muligheder for at finansiere lokale projekter eller investeringer, er du velkommen til at kontakte vores kundeafdeling.

Vores telefoner er åbne

Mandag til torsdag
09:00 – 16:00
Fredag
09:00 – 14:00