Publikationer

Her på siden kan du finde publikationer om KommuneKredit.

125-års jubilæumsbog

Fredag den 26. april 2024 var en helt særlig dag for os i KommuneKredit. Vi kunne nemlig fejre vores 125-års jubilæum. En fejring af KommuneKredits 125 års-jubilæum er i høj grad en fejring af det stærke, solidariske fællesskab blandt landets kommuner og regioner, som er hele fundamentet for KommuneKredit. Det er et fællesskab, som sikrer, at vi sammen kan skabe økonomisk råderum og tilbyde landets kommuner og regioner finansiering til lavest mulige omkostninger, når en bred vifte af projekter skal finansieres. På lige vilkår for alle – til store såvel som små projekter. Det er blevet til mange forskellige projekter de forgangne 125 år. Fra fattiggårde i 1899 til klimasikring i 2024. Det og meget andet kan du læse om i bogen, som vi har udarbejdet i forbindelse med vores jubilæum.

Læs vores 125-års jubilæumsbog

VIVE-rapport

Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd, VIVE, har offentliggjort rapporten ’Kommunernes låntagning og KommuneKredits rolle i et internationalt komparativt perspektiv’. Rapporten analyserer gennem internationale sam­men­lig­nin­ger det kommunale låneområde i Danmark.

Læs rapporten fra VIVE

Kontakt os

Vil du høre mere om jeres muligheder for at finansiere lokale projekter eller investeringer, er du velkommen til at kontakte vores kundeafdeling.

Vores telefoner er åbne

Mandag til torsdag
09:00 – 16:00
Fredag
09:00 – 14:00