KommuneLeasing

– sikrer kommuner og regioner konkurrencedygtige priser og vilkår

Se egne leasingdata

Bliv klogere på leasing

KommuneLeasing

– sikrer kommuner og regioner konkurrencedygtige priser og vilkår

KommuneLeasing, der er en del af KommuneKredit, sikrer kommuner og regioner konkurrencedygtige priser og leasingvilkår samt en professionel rådgivning og vejledning i leasingspørgsmål.

 

KommuneLeasing blev oprettet i 1989 som et selvstændigt aktieselskab af Kommunernes Landsforening, Amtsrådsforeningen, Kommunedata, Kommunernes Pensionsforsikring og KommuneKredit. I 1993 blev KommuneLeasing A/S overtaget som et datterselskab af KommuneKredit og i 2012 blev KommuneLeasing fusioneret ind i KommuneKredit.

 

Hvem kan lease hos KommuneLeasing

KommuneLeasing tilbyder leasingaftaler til:

 

  • Kommuner
  • Regioner
  • Kommunale §60-selskaber

 

Konkurrencedygtige priser

KommuneLeasing arbejder med lave administrationsomkostninger, fordi kommuner og regioner er sikre betalere.

 

Leasing er en tillidssag

Leasingfinansiering er ikke kun et spørgsmål om en fordelagtig rentesats. Mange spørgsmål skal besvares både ved overvejelse om og ved indgåelse af leasingaftaler. Forhold som aftalevilkår og aftalekonstruktion herunder løbetid, fleksibilitet og udskiftningsmulighed bør også vurderes, så de er i overensstemmelse med kommunens behov og ønsker.

 

KommuneLeasings medarbejdere er uddannet inden for den kommunale og finansielle sektor. Vi har derfor et indgående kendskab til kommuner og regioner, deres økonomi, reglerne for lån og leasing m.v. hvilket betyder, vi kan give den bedste rådgivning og vejledning.

Fortællinger fra vores kunder