Byggekredit

Hos KommuneKredit kan I få en byggekredit, som er en fleksibel løsning for jer, der står over for at skulle finansiere de løbende udgifter til et bygge- eller anlægsprojekt.

byggekredit

Om byggekredit

Planlægger I et bygge- eller anlægsprojekt, kan I vælge at finansiere det med en byggekredit, som I kan trække på i takt med, at I betaler udgifterne til byggeriet. Byggekreditten har variabel rente, og I betaler kun renter af det beløb, I har trukket.

Når vi indgår aftale om en byggekredit, fastsætter vi et maksimum for, hvor stort et beløb I samlet set kan trække. Når byggeriet er færdigt, skal I enten indfri byggekreditten eller omlægge den til et lån.

Få mere information om byggekredit med variabel rente
overblik

Overblik

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

kredit

Kredit til bygge- og an­lægs­pro­jek­ter

Vi udsteder byggekreditter til mange forskellige små og store projekter f.eks. klima­til­pas­ning, ældreboliger og svømmehaller. Vi udsteder også byggekreditter til selskaber, som leverer varme, håndterer spildevand eller producerer drikkevand. Og til lokale foreninger som opfører f.eks. kunstgræsbaner og klubhuse.

indfrielleromlaeg

Indfri eller omlæg byggekreditten

Når byggeperioden er færdig, eller løbetiden udløber, kan I enten omlægge byggekreditten til et lån med fast eller variabel rente eller tilbagebetale den samlede restgæld plus de renter, vi løbende har lagt til. Har I behov for at kende jeres langsigtede renteudgifter, før projektet er færdigt, kan I omlægge en del af restgælden på byggekreditten til et fastforrentet lån. Til forskel fra et traditionelt lån skal I ikke afdrage på en byggekredit, og I kan heller ikke lave ekstraordinære afdrag. Det er en god idé at kontakte os, så snart I går med tanker om at indfri eller omlægge byggekreditten. Det skaber det bedste grundlag for at afklare de spørgsmål, der skal være på plads.

Spørgsmål til byggekredit?

Kontakt vores kunderådgivere

Har du spørgsmål til vores byggekredit eller brug for hjælp til at vurdere, om byggekredit eller lån er det mest fordelagtige for jer?

Send e-mail til vores kunderådgivere

Inspiration fra andre kunder

Kontakt os

Vil du høre mere om jeres muligheder for at finansiere lokale projekter eller investeringer, er du velkommen til at kontakte vores kundeafdeling.

Vores telefoner er åbne

Mandag til torsdag
09:00 – 16:00
Fredag
09:00 – 14:00