Lån til kommunale havne

Her på siden kan I blandt andet danne jer et overblik over processen fra start til slut og se et eksempel på spørgsmål, der ligger til grund for vores vurdering af den enkelte ansøgning.

Låneprocessen – trin-for-trin

Start processen tidligt, og kontakt os i god tid, inden I skal bruge lånet. På den måde skaber vi det bedst mulige grundlag for at afklare de forskellige spørgsmål, der skal være på plads, før vi kan udstede et lån. I oversigten herunder kan I se de forskellige faser i processen, fra der bliver truffet en politisk beslutning, til vi sender jer et gældsbrev til underskrift.

Vi yder lån til havneinvesteringer inden for gældende rammer

Det gør vi ud fra en konkret vurdering af den enkelte ansøgning om lån.

Hvilke oplysninger skal vi bruge fra jer?

Inden vi kan vurdere jeres ansøgning om lån, skal vi have svar på forskellige spørgsmål fra jer, fx om der er tale om en lystbådehavn eller erhvervshavn, og hvilken type anlægsinvestering I søger finansiering til.

 

De forskellige spørgsmål, vi har brug for at afklare, har vi samlet i dette spørgeskema, som I skal besvare og returnere til os via: kunde@kommunekredit.dk.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Har I behov for mere information om rammerne for KommuneKredits lån til havne og grundlaget for vores behandling af konkrete lån, er I velkomne til at kontakte os via kunde@kommunekredit.dk eller telefon 33 12 15 11.