Rapporter om grønne obligationer

Siden 2018 har vi hvert år udgivet en Green Bond Impact Report for at vise omverdenen, hvad pengene fra vores grønne ob­liga­tions­ud­ste­del­ser går til. Rapporten præsenterer blandt andet data fra vores kunder, som dokumenterer formålet med lånet og den effekt, som kunderne forventer, deres investeringer vil have.

Position Paper

Når vi udarbejder vores Green Bond Impact Reports, tager vi udgangspunkt i anbefalingerne for rap­por­te­rings­stan­dar­der­ne, som er beskrevet i Nordic Public Sector Issuers Position Paper on Green Bonds Impact Reporting.

Læs Position Paper 2020

Erklæring om KommuneKredits grønne obligationer 2018 – 2022

Fra 2018 – 2021 udarbejdede KommuneKredits økonomichef hvert år en erklæring om KommuneKredits grønne obligationer i forbindelse med udgivelsen af vores Green Bond Impact Report. Da vi opdaterede vores rammer for grøn finansiering (Green Bond Framework) i 2022, ændrede vi den praksis. Fra regnskabsåret 2022 og frem udarbejder vores valgte revisor erklæringen i forhold til al­lo­ke­rings­delen af rapporteringen. Al­lo­ke­rings­delen handler overordnet om, hvilken type låneformål midlerne (provenuet) fra de grønne obligationer bliver brugt til.

Læs Assurance Statement To Investors 2022

Impact Reporting Methodology

I vores Impact Reporting Methodology beskriver vi, hvordan vi har beregnet den forventede miljømæssige effekt af vores grønne lån i 2022, som vi præsenterer i Green Bond Impact Report 2022.

Læs Impact Reporting Methodology

Spørgsmål til ESG

Kontakt vores specialister i bæredygtig finansiering

Vil du vide mere om vores ESG-rapporter eller arbejde med ESG i det hele taget, er du velkommen til at kontakte vores specialister i bæredygtig finansiering.

Send en e-mail til vores specialister

Inspiration fra andre kunder

Kontakt os

Vil du høre mere om jeres muligheder for at finansiere lokale projekter eller investeringer, er du velkommen til at kontakte vores kundeafdeling.

Vores telefoner er åbne

Mandag til torsdag
09:00 – 16:00
Fredag
09:00 – 14:00