Standard & Poor's har opgraderet KommuneKredits kreditrating til AAA

Ratingbureauet Standard & Poor’s har i dag opgraderet KommuneKredits langsigtede kreditrating til AAA (med stabil udsigt). Standard & Poor’s har fastholdt den korte kreditrating på det højeste niveau, A-1+.

Standard & Poor’s begrunder opgraderingen med en stærkere kapitalisering og bedre lik­vi­di­tets­stil­ling. Opgraderingen kommer efter, at Standard & Poor’s i sommeren 2018 nedgraderede KommuneKredits langsigtede kreditrating fra AAA til AA+.

KommuneKredits ad­mi­ni­stre­rende direktør, Jens Lundager, udtaler:

"Jeg er meget tilfreds med, at KommuneKredit igen er AAA udsteder hos Standard & Poor´s. Vi har ikke ændret på vores for­ret­nings­mo­del, men vi har gennemført nogle tilpasninger, som passer bedre ind i Standard & Poor’s ratingmodel. Det drejer sig bl.a. om, at nogle investeringer er udskilt fra han­dels­be­hold­ning til en langsigtet  an­lægs­be­hold­ning. Vi har endvidere forøget vores egenkapital, og vi er stærkere end nogensinde før.”

KommuneKredit har en langsigtet rating på Aaa og en kortsigtet rating på P-1 hos Moody’s Investor Service, hvilke er de højeste på Moody’s ratingskala. Udsigten er stabil.

Vil du vide mere?

Kontakt ad­mi­ni­stre­ren­de direktør, Jens Lundager.

Del

Kontakt os

Vil du høre mere om jeres muligheder for at finansiere lokale projekter eller investeringer, er du velkommen til at kontakte vores kundeafdeling.

Vores telefoner er åbne

Mandag til torsdag
09:00 – 16:00
Fredag
09:00 – 14:00