Studentermedhjælper til business intelligence og robotics

Vi søger

En nysgerrig studerende med stort udviklingspotentiale inden for IT og med lysten til at blive en haj til især business intelligence og robotics. Som vores nye studentermedhjælper i IT-udviklingsteamet hos KommuneKredit vil du få en spændende rolle i at understøtte os i den store forandringsproces, som vi p.t. gennemgår for at sikre vores position som en stærk og moderne finansiel virksomhed.

 

Du skal helst læse på en længere videregående uddannelse f.eks. datalogi, ITU, økonomi eller noget helt fjerde og som minimum have et par semestre bag dig eller have anden form for relevant erfaring og personlig ballast, som du kan trække på. I den ideelle verden har du allerede erfaring med front-end BI-værktøjer som f.eks. Power BI, Qlik eller Tableau. Er du suveræn til Excel, er vi også allerede nået langt. Vi forestiller os også, at du har erfaring fra andet studierelevant arbejde. Det vigtigste er dog, at du er god til at lære ny software, og at du også har interessen for det.

 

Arbejdet

Vil som udgangspunkt være inden for BI og robotics. Førstnævnte har vi allerede gode resultater med, hvorimod sidstnævnte er nyere for os. Derfor kommer du her til at udvikle dig sammen med os andre. Som en del af IT-udviklingsteamet hos KommuneKredit skal man også understøtte forretningens mange og varierende behov, som ligger uden for BI og robotics. Men vi sørger naturligvis for, at du altid er klædt ordentligt på til det hele.

 

Dine opgaver vil typiske bestå i vedligehold af vores datavarehus og udvikling af Power BI-rapporter i samspil med forretningen. Du vil ikke være alene om det, da det vil være i samarbejde med vores BI-udvikler, som i øvrigt også gør en dyd ud af at lære dig alt, hvad der er værd at vide om datavarehuse.

 

Vi tilbyder

Et spændende og udfordrende studenterjob i en organisation med kort vej til beslutningerne. Vi har gode personaleforhold, et rigtigt godt arbejdsmiljø og en geografisk placering i hjertet af København tæt på Nørreport Station.

 

Hvem er vi?

Vi er en finansiel virksomhed, som stiller langsigtet og bæredygtig finansiering til rådighed for investeringer i det danske velfærdssamfund. Målt på balancen er KommuneKredit blandt de største finansielle virksomheder i Danmark. KommuneKredit er organiseret som en forening med danske kommuner og regioner som medlemmer. Finansieringen er demokratisk forankret og stilles til rådighed på non-profit basis.

 

Interesseret?

Send din ansøgning, karakterbevis og CV til hr@kommunekredit.dk, mrk. ”Student i IT”. Vi indkalder løbende til samtaler. Ansættelsestidspunktet er snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Senior BI Developer Nickels Mandrup Köhling på telefon 20 91 08 74 eller sende en mail til nmk@kommunekredit.dk