AMBITIØS SENIOR RISK MANAGER/RISK MANAGER TIL KOMMUNEKREDIT

Vi tilbyder en enestående mulighed til en dygtig og ambitiøs kandidat indenfor finansiering, økonomi, matematik eller lignende med op til 8 års erfaring. Har du interesse for at arbejde med finansielle instrumenter, risici, sikre optimal sammensætning af en balance på DKK 223 mia. og være tæt på beslutningsprocessen, så er her en god mulighed for dig.

 

KommuneKredit er en stor finansiel aktør på det danske marked. Vores kunder er kommuner og regioner m.fl., som vi bistår med finansiering. Fundingen henter vi på de internationale kapitalmarkeder, mens derivater hjælper os med at binde udlån og funding sammen.

 

Ansættelse og opgaver

KommuneKredit har store ambitioner om at være blandt de bedste på risiko- og analyseområdet, og du skal være med til at flytte os. Som Risk Manager bliver du en del af et stærkt fagligt miljø i KommuneKredit i et yderst kompetent og erfarent Risiko & Analyse team. Teamet spiller en helt central rolle i virksomheden med samarbejde på tværs af hele organisationen. Teamet er en fast og hyppig sparringspartner for direktionen og er meget tæt på væsentlige forretningsmæssige beslutninger. Risiko & Analyse består pt af 5 medarbejdere med stor ekspertise indenfor de finansielle markeder og med erfaring fra forskellige finansielle virksomheder. Du vil få en unik mulighed for at fordybe dig i særlige områder og samtidig lære om en finansiel virksomhed front-to-back.

Eksempler på opgaver

 • Udvikling af KommuneKredits finansielle risikostyring
 • Beregning og overvågning af KommuneKredits finansielle risici og relevante nøgletal
 • Arbejde med markedsrisiko, modpartsrisiko, likviditetsrisiko og solvens
 • Korrekt prissætning af lån via Fund Transfer Pricing-model
 • Prisning af derivater og optimal fundingstrategi
 • Opretholdelse af høj kredit-rating og dialog med rating-bureauer
 • Deltage i og styre diverse tværgående projekter
 • Arbejde med datawarehouse-udvikling

 

Teamet spiller en helt central rolle i KommuneKredits mission om at sikre økonomisk råderum for kommuner og regioner ved at tilbyde finansiering og finansiel rådgivning til lavest mulige omkostninger.

 

Som Risk Manager skal du derfor være parat til at påtage dig et stort ansvar og leve op til det.

 

Dine kvalifikationer

 • Du er cand.scient.oecon, cand.merc.fir, cand.merc.mat, cand.polit, cand.oecon eller lignende
 • Du har op til 8 års erfaring med de finansielle markeder som risk manager, analytiker eller i lignende funktion
 • Du har lyst til at lære nyt og lærer hurtigt
 • Du er løsningsorienteret og trives godt med at tage ansvar
 • Du kan drive projekter inden for systemudvikling
 • Du har interesse for data og analyser
 • Det er et plus, hvis du har erfaring med SQL og/eller PowerBI

 

Det forventes, at du kan være med til at løfte teamets faglighed til et endnu højere niveau, drive mindre projekter og bidrage til fortsat professionalisering. Til gengæld tilbyder vi god sparring med meget kompetente kollegaer, mulighed for at påvirke forretningen og tæt samarbejde med direktionen.

 

KommuneKredit tilbyder

KommuneKredit har et stærkt fagligt miljø, som vil bidrage til din faglig udvikling. Her er kort vej til beslutningerne, og du kommer til at være med til at sætte dagsorden. Det er en arbejdsplads, der stiller høje krav til både faglighed og lysten til yderligere at professionalisere forretningen. Vi tilbyder gode personaleforhold og en uformel omgangstone.

 

Om KommuneKredit

KommuneKredit er en forening, der yder lån og leasing til kommuner, regioner og kommunale selskaber. Vores mål er at skabe økonomisk råderum for kommuner og regioner i Danmark ved at tilbyde finansiering og finansiel rådgivning til lavest mulige omkostninger. KommuneKredit er placeret i hjertet af København på Kultorvet og beskæftiger mere end 70 medarbejdere. Se i øvrigt: www.kommunekredit.dk

 

Interesseret og kvalificeret

Ansøgningsfristen er den 31. januar 2019. Ansøgning, CV og karakterudskrift sendes digitalt til hr@kommunekredit.dk mrk. ”Risk manager”. Spørgsmål kan rettes til Risiko- og analysechef Jonas Toft Månsson på telefon 3369 7689 eller Senior Risk Manager Louise Gregersen på telefon 3369 7694. Stillingen besættes, når den rigtige kandidat er fundet.