.net-udvikler med evner og ambitioner

Vi søger

En super .net-udvikler, der har evnerne til at understøtte os i den store forandringsproces, som vi p.t. gennemgår for at sikre vores position som en stærk og moderne finansiel virksomhed.

 

Det tror vi kræver, at du som minimum har 2-3 års erfaring med arbejdsrelateret udvikling i .net. Måske er du uddannet datalog, datamatiker eller noget der ligner, og måske har du allerede erfaring fra en lignende stilling et andet sted i den finansielle sektor eller som konsulent med beslægtede udviklingsopgaver. I hvert fald har du ambitionerne og viljen til at fortsætte din tekniske udvikling sammen med resten af IT-udviklingsteamet hos KommuneKredit.

 

Arbejdet

Vil variere fra projekt til projekt, men du kan forvente opgaver i relation til integration, optimering af eksisterende løsninger og udvikling af webservices. Som en del af vores igangværende udviklingsproces, overgår vi gradvis til en cloudbaseret infrastruktur, og dermed vil arbejdet primært, men ikke udelukkende, være baseret på Azure samt muligvis Oracle Cloud.

 

Som IT-udvikler i KommuneKredit er man også sat i verden for at understøtte forretningens mange og varierende behov. Arbejdet bliver derfor aldrig kedeligt, og hvis det alligevel gør, er man selv ude om det, da graden af medbestemmelse er høj og mulighederne er mange.

 

Vi tilbyder

En arbejdsplads, der ligger 1-2 minutters gang fra Nørreport Station, fantastiske kollegaer og et rigtig godt arbejdsmiljø. KommuneKredit tilbyder (og opfordrer også til) gode muligheder for træning- og efteruddannelse. Vi tilbyder herudover en række personalegoder såsom en arbejdsgiverbetalt pensionsordning, sundhedsforsikring, 6 ugers ferie, en række betalte kutymefridage, forhøjet ferietillæg og massageordning.

 

Hvem er vi?

Vi er et samfundsgavnligt finansieringsinstitut, som stiller langsigtet og bæredygtig finansiering til rådighed for investeringer i det danske velfærdssamfund. Målt på balancen er KommuneKredit blandt de største finansielle virksomheder i Danmark. KommuneKredit er organiseret som en forening med danske kommuner og regioner som medlemmer. Finansieringen er demokratisk forankret og stilles til rådighed på non-profit basis.

 

Interesseret?

Send din ansøgning og CV til hr@kommunekredit.dk mrk. ”IT”. Vi indkalder løbende til samtaler. Ansættelsestidspunktet er snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte teamchef Jesper Hede på telefon 33 11 15 12 eller sende en mail til jhe@kommunekredit.dk