Leasing af biler i Assens

assens
Assens Kommune er i gang med at udskifte bilpakken i den kommunale hjemmepleje og andre kommunale funktioner. Valget er faldet på en Peugeot 208 Active 1.2 VTi 82, som samlet set gav de bedste fysiske arbejdsvilkår.
15 personer fra rådhuset, jobcentret, sundhedsplejen og hjemmeplejen deltog i en omfattende brugertest. Testens formål var at sikre de bedste ergonomiske forhold for de af kommunens medarbejdere, der tilbringer en stor del af deres arbejdsdag i en bil. Der blev derfor taget stort hensyn til justeringsmuligheder, så den enkelte medarbejder opnår størst mulig komfort og støtte, til støjforhold, og til hvor nemt det er at manøvrere bilen.

 

Assens Kommune vægtede brugertest og økonomi 50/50.

 

Den finansielle leasingaftale er suppleret med bl.a. Fleet Management, som hjælper kommunen med at sikre, at bilerne bliver kørt rigtigt og serviceret rigtigt, samtidig med at kommunen er sikret den samme faste udgift hver måned.

 

Det er KommuneKredits politik at benytte lokale underleverandører i tilknytning til vores leasingaftaler, når det er muligt, til at yde eksempelvis serviceeftersyn på de leasede genstande. Der skal derfor ikke bruges mere tid og CO2 end højst nødvendigt

Fakta

Leasingtager: Assens Kommune

 

Leasingperiode: 36 måneder

 

Leasingprodukt: Finansiel leasing plus fleet management af 83 biler med option på yderligere levering i aftaleperioden. Fleet management, herunder service og vedligehold, udføres af ekstern samarbejdspartner.

Hvis du vil høre mere om finansieringsmuligheder i KommuneKredit så kontakt vores kundeafdeling på kunde@kommunekredit.dk
 Læs mere om vores leasing.
assens1
Læs flere fortællinger fra vores kunder her.