KommuneKredit udsteder med succes en ny 3-årig USD benchmark

KommuneKredit udbød 12. marts en ny USD benchmarkudstedelse. Udstedelsen blev annonceret i markedet mandag den 11. marts sammen med et tilbud til investorer om tilbagekøb i to af KommuneKredits udstedelser med udløb i henholdsvis august 2019 og januar 2020.

 

Interessen fra investorerne i markedet gik over natten til samlet USD 2,3 mia. i nytegning og tilbagekøb, og ordrebogen åbnede på en pris svarende til mid-swaps + 7 bps. Da størrelsen af den nye udstedelse var maksimeret til USD 1 mia. og de samlede ordrer beløb sig til mere end USD 2,8 mia., blev tegningen allerede lukket kl. 9.00 London tid med en endelig prissætning på mid-swaps +7 bps.

 

Ordrebogen på denne USD-udstedelse er den største i KommuneKredits historie med en pris, der var 1-1,5 bps. bedre end prissætningen på KommuneKredits USD-benchmarkudstedelser i markedet og med et spread på kun 15,5 bps over den 3-årige amerikanske statsobligation.

 

Der deltog mere end 65 investorer i udbuddet med en stor deltagelse fra centralbanker, officielle institutioner og banker.

 

Joint Lead Managers på udstedelsen var: BMO Capital Markets, HSBC, RBC Capital Markets og TD Securities.

 

Læs Deal Review på engelsk her.