Ny bestyrelse i KommuneKredit

Bestyrelse
KommuneKredits bestyrelse var på valg i starten af året. Resultatet blev en blanding af kendte og nye ansigter. De genvalgte medlemmer er Gentoftes borgmester Hans Toft, Rødovres borgmester Erik Nielsen, Brønderslevs borgmester Mikael Klitgaard og Hernings borgmester Lars Krarup.

 

Nye i bestyrelsen er Fredensborgs borgmester Thomas Lykke Pedersen, Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen og to regionsrådsmedlemmer fra Region Hovedstaden – Leila Lindén og Martin Geertsen.

 

Endelig havde den afgående bestyrelse genvalgt Kaj V. Holm, vicedirektør i Øresundsbro Konsortiet, som det regnskabskyndige medlem.

 

På det konstituerende møde den 1. juni 2018 blev Lars Krarup valgt som formand for bestyrelsen i perioden 1. juni 2018 til 31. maj 2022. Og Thomas Lykke Pedersen blev valgt til næstformand.

Lars Krarup udtalte: ”Jeg glæder mig til at stå i spidsen for KommuneKredits bestyrelse i den kommende periode. Som borgmester ved jeg alt om, hvor vigtig en rolle KommuneKredits finansiering spiller for lokal velfærd, udvikling og vækst – til gavn for borgerne i alle dele af landet. Det er et bidrag til vores velfærdssamfund, som vi ikke må tage for givet. Derfor skal KommuneKredit udvikle sig sammen med det omkringliggende samfund. Vi skal være professionelle, åbne og lydhøre, samtidig med at vi fortsat skal være en veldrevet virksomhed.”