KommuneKredit deler viden

KommuneKredit står altid gerne til rådighed med videndeling i stort og småt. 2018 har ind til videre budt på flere forskellige aktiviteter. For eksempel da Guri Weihe, Chef for Strategi og Kommunikation, gjorde status på udvikling i OPP i Danmark ved OPP Topmøde 2018 ’Sammen om Fremtiden’. KommuneKredit var medarrangør sammen med Dansk Erhverv, Danske Regioner, KL og FTF.
Finansdirektør Jette Moldrup var hos SEAS NVE for at tale om finansiering af energibevarende foranstaltninger på Forsyning 2020. Og I starten af maj var KommuneKredit værter for en workshop om ledelse i forbindelse med CBS Executive-programmets International Round Table for MBA-studerende.
Forsyning2020
Sammen med KL var vi i juni værter for vores japanske søsterselskab JFM (Japanese Finance Organization for Municipalities), der kom forbi for at høre om grønne obligationer og risikovægtning. Og i juli fik vi besøg af IFC (International Finance Corporation) en søsterorganisation til Verdensbanken, som gerne ville høre om KommuneKredits forretningsmodel.