Billeasing med budgetsikkerhed

I forbindelse med finanslovsforhandlingerne i efteråret 2017 blev der vedtaget en ny lov om registreringsafgift på biler, som trådte i kraft den 3. oktober 2017.

 

Loven indeholder en generel nedsættelse af registreringsafgiften og for leasingselskaber også et krav om en genberegning af registreringsafgiften efter 4 måneder. Kravet gælder for både finansiel- og operationel billeasing uanset leasingselskab.

 

En genberegning af registreringsafgiften 4 måneder efter første indregistrering, betyder reelt, at der kan blive efteropkrævet yderligere registreringsafgift af den indkøbsrabat, der er opnået i forhold til listeprisen.

De fleste leasingtagere ønsker at kende leasingydelsen allerede ved levering af bilen, så de nye krav har udfordret hele billeasingbranchen og dermed også KommuneLeasing.

 

KommuneLeasing tilbyder nu en løsning, der sikrer en ensartet leasingydelse, så leasingtager ikke risikerer, at ydelsen ændrer sig efter 4 måneder.

 

Det vil sige, at KommuneLeasing indestår for genberegningen og indregner den i leasingydelsen fra leasingaftalens start, således at der opnås fuld budgetsikkerhed for leasingtager.

Denne mulighed gælder naturligvis for både finansiel- og operationel billeasing.

Links

KommuneKredit har mange års erfaring med leasing af biler. Find mere information her:

Leasing af biler

Leasingordbog

KommuneLeasings Bilteam

Vil du høre mere om mulighederne, så kontakt os på 3315 4464 eller via email til bil@kommuneleasing.dk
null

Jakob Baden

Rådgivning og salg
null

Lars Brogaard

Rådgivning og salg
null

Thomas Glistrup

Rådgivning og salg
null

Bent Lütken

Rådgivning og salg